11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneSpringwedstrijden Jumping Indoor Leunen opnieuw bij Green Valley Estate in Deurne

Springwedstrijden Jumping Indoor Leunen opnieuw bij Green Valley Estate in Deurne

Rijvereniging ‘Ons Genot’ houdt ook dit jaar de springwedstrijden van Jumping Indoor Leunen bij Green Valley Estate aan de Bruggensweg in Deurne. De competitie voor paarden- en ponyruiters die sinds 2009 bestaat, vond voorheen altijd plaats in het Limburgse Leunen. Vorig jaar werd besloten om de wedstrijden te verplaatsen naar de accommodatie in Deurne.

Van donderdag 4 januari 2024 tot en met zondag 7 januari 2024 is Green Valley Estate opnieuw het toneel voor de wedstrijden van ‘Ons Genot’. “Daar zijn we bij Green Valley Estate heel trots op”, geeft het Deurnese bedrijf aan. De club uit Leunen heeft zelf geen beschikking over een indoor-arena en is daarom afhankelijk van andere partijen voor het springsportevenement.

Hoogtepunt
De organisatie zegt dat Jumping Indoor Leunen dit jaar een unieke ervaring biedt voor zowel doorgewinterde paardensportliefhebbers als families op zoek naar entertainment: “Met spraakmakende ruiters uit heel het land, staat het evenement garant voor gezelligheid, uitdagende parcoursen, mooie prijzen en een ongeëvenaarde competitieve sfeer.” Hoogtepunt van het evenement is de 140m Grote Prijs-rubriek op zaterdagavond.

Naast de springwedstrijden zijn er bij Jumping Indoor Leunen ook een aantal extra activiteiten, waaronder bixie springen voor de allerkleinste op donderdagochtend, manegevoetbal op vrijdagavond en een ruiterbal met karaoke op zaterdagavond.

Jumping Indoor Leunen vindt plaats bij Green Valley Estate aan de Bruggenseweg 11a in Deurne.

Foto: Green Valley Estate

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen