28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneStamppot-avond in Koolhof groot succes; kletsen en lachen onder het genot van...

Stamppot-avond in Koolhof groot succes; kletsen en lachen onder het genot van winterse kost

De vijftig plekken voor de gasten van de stamppot-avond in Deurne waren begin februari binnen een week tijd al vergeven waarmee de actie bij voorbaat al een succes was. Afgelopen donderdag was het zover en konden de vijftig wijkbewoners gratis stamppot komen eten dankzij het initiatief van wijkraad Koolhof, supermarkt Jumbo in de Koolhof en ORO Smalle Haven.

Met hulp van vrijwilligers uit de buurt en van de supermarkt, werd alles vers bereid in de keuken van de Smalle Haven. Na het toetje werden de gasten ook nog verwend met koffie en huisgemaakte cake. “Het was een groot succes, de hele avond werd er gezellig gekletst en gelachen. Fijn dat we zo samen iedereen een mooie avond konden bezorgen”, laat de organisatie weten.

Gezellige avond
De avond had vooral als doel om oudere bewoners van de wijk Koolhof op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen. “Het was bedoeld om hen een gezellige avond samen te bezorgen en elkaar beter te leren kennen”, legt de organisatie uit.

Samen bakken
Vorig jaar hield de wijkraad eind december ook een oliebollenmiddag waarbij wijkbewoners samen konden bakken. Daarnaast brengt de wijkraad elk jaar met burendag de bewoners van de Koolhof dichter bij elkaar met diverse activiteiten.

Foto’s: ORO Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen