14.3 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneGemeente Deurne zoekt nieuwe medewerkers tijdens eerste talentenmarkt

Gemeente Deurne zoekt nieuwe medewerkers tijdens eerste talentenmarkt

De krapte op de arbeidsmarkt zorgt er voor dat ook de gemeente Deurne op zoek moet naar manieren om nieuwe medewerkers aan te trekken. Daarom houdt de gemeente op zaterdag 11 maart haar eerste talentenmarkt met allerlei activiteiten en informatie om medewerkers te werven die de gemeentelijke vacatures gaan invullen.

Bezoekers kunnen er onder andere speeddaten met een loopbaancoach om hun talenten te ontdekken. Er kan een workshop pitchen worden gevolgd, loopbaanadviesbureau BOOST geeft sollicitatietips en er is een professionele fotograaf om portretfoto’s te maken.

Impact op je omgeving
“Natuurlijk laten we ook zien wat we als gemeente Deurne doen, welke talenten we zoeken en voor welke interessante uitdagingen we de komende jaren staan. Werken bij de gemeente is heel divers en je maakt écht impact op je omgeving.” Op de talentenmarkt gaan medewerkers van de gemeente Deurne met geïnteresseerden in gesprek over je talent en wat je bij de gemeente daar allemaal mee kan doen.

De talentenmarkt vindt plaats op zaterdag 11 maart van 11.00  tot 15.00 uur in het vernieuwde Huis voor de Samenleving aan de Markt 1 in Deurne. Je kunt gewoon binnenlopen en hoeft je niet aan te melden. Meer informatie vind je op www.deurne.nl/talentenmarkt.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen