17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneStationsrestauratie Daily Deurne voor zoveelste keer slachtoffer van inbraak

Stationsrestauratie Daily Deurne voor zoveelste keer slachtoffer van inbraak

Inbrekers hebben in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken bij de stationsrestauratie in Deurne. Het is de zoveelste keer dat er in de horecazaak Daily Deurne een inbraak wordt gepleegd en spullen worden vernield.

Het aantal keren dat de zaak slachtoffer is geworden, is voor eigenaar Henk Schroijen ondertussen niet meer op één hand te tellen: “In juli was de laatste keer en eind mei was het ook al zover. We zijn vandaag vanaf 06.30 uur de hele dag bezig geweest om alles weer op te ruimen en op te lappen.”

Niks te halen
Elke keer heeft de ondernemer veel schade en dat terwijl de dieven volgens Schroijen niet veel buit kunnen maken. “Er valt in een horecazaak als deze niet veel te halen, buiten wat etenswaren en frisdrank. De betalingstransacties gaan voortaan vrijwel volledig digitaal. Dus wat ze kunnen meenemen is minimaal. De schade is wel elke keer enorm, omdat ze alles opentrekken en vernielen.”

De eigenaar van Daily Deurne heeft aangifte gedaan bij de politie en video-opnames van de bewakingscamera’s overgedragen: “Deze keer heb ik duidelijke beelden van de inbreker met heel specifieke kenmerken. De politie heeft de zaak in onderzoek”, zegt Schroijen.

Mensen die iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Deurnese stationsrestauratie in de nacht van maandag op dinsdag, kunnen tips doorgeven aan de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Foto: Daily Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen