20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneNieuwe route en startplaats bij 39ste Zandboscross

Nieuwe route en startplaats bij 39ste Zandboscross

De Score Utica Zandboscross die dit jaar voor de 39ste keer wordt gelopen, start op zondag 3 december vanaf een andere plek, ook is het parcours vernieuwd.

“Dit jaar wordt een traditie weer in ere hersteld en gaan we terug naar de oude vertrouwde locatie. De start en finish van de Zandboscross zijn op het terrein van Green Valley Estate, het voormalig Hippisch Centrum”, meldt de organisatie.

Deelname aan de Zandboscross is mogelijk voor iedereen. In de ochtend is er de lange en korte cross voor recreanten en wedstrijdatleten. In de middag staan de junioren- en pupillenwedstrijden op het programma. Omkleden, inschrijven en start en finish van alle afstanden vinden plaats op het terrein van Green Valley Estate aan de Bruggenseweg 11A in Deurne.

Voorinschrijven is tot en met donderdag 1 december mogelijk op inschrijven.nl. Na-inschrijving op de wedstrijddag kan vanaf 9.30 uur op locatie. Hier kunnen ook de startnummers van de voorinschrijvingen worden afgehaald. Het wedstrijdsecretariaat is vanaf 9.30 uur geopend. Meer informatie over de Zandboscross vind je op www.av-lgd.nl.

Foto: AV-LGD

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen