5.2 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- DeurneStefan Kluytmans toertocht Liessel

Stefan Kluytmans toertocht Liessel

Op zondag 17 februari houdt Stichting Wielercomité Liessel voor de 24 ste keer de winter MTB toertocht Stefan Kluytmans Liessel. Inschrijving en vertrek vanaf de Blokhut Jong Nederland, Hazeldonkseweg 1b in Liessel, parkeren bij sporthal de Smeltkroes aan de Mgr. Berkvensstraat.

Tussen 09.00 en 10:00 uur kan er ingeschreven worden voor de afstanden 30, 45 of 60 kilometer . N.T.F.U. en FietsPLUS leden krijgen op vertoon van hun lidmaatschap korting en voor jeugd tot 16 jaar is deelname gratis.

De toertocht is uitgezet in de bossen van Liessel, Vlierden en Deurne; de route van 60 km zal ook Astens grondgebied aandoen. De geheel uitgepijlde route ligt grotendeels op  goed onderhouden single tracks en is zelfs na enkele dagen regen nog zeer goed te fietsen.

Ook dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een pauzeplaats in Deurne. de hoop is gevestigd dat het weer goed zal zijn, de deelnemers talrijk en dat iedereen kan genieten van een mooie toertocht.

Op 3 november zal overigens de 25e editie van de toertocht worden georganiseerd. In de toekomst zal Wielercomité Liessel haar winter MTB toertochten dus niet meer in februari houden, maar in de maand november.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen