16.6 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- DeurneStem op DMG bij de Clubkas Campagne

Stem op DMG bij de Clubkas Campagne

Rabobank Peelland Zuid stuurt deze maand in het kader van de Clubkas Campagne een code naar al hun leden waarmee ze kunnen stemmen op de clubs in de Peelregio die zij een warm hart toedragen. Ook DMG (Deurne Media Groep) doet mee aan de Clubkas Campagne en het zou geweldig zijn als je een stem wilt uitbrengen op DMG bij deze actie.

Al 7 jaar is de DMG met ruim 40 vrijwilligers actief om dagelijks lokaal nieuws en entertainment te brengen via radio, tv en internet. En dat wordt gewaardeerd, blijkt uit onafhankelijk onderzoek van de afdeling Intelligence & Analyse van de gemeente Helmond. De enquête heeft uitgewezen dat ruim 59.000 mensen wekelijks afstemmen op DMG Radio en dat ruim 18.000 mensen elke maand het nieuws op de website lezen om op de hoogte te blijven van het laatste lokale nieuws.

Toekomst

Maar DMG wil de inwoners van de gemeente Deurne nog beter van dienst zijn met nog meer en vaker lokaal nieuws en vermaak. Zo wordt binnenkort een DMG-app geïntroduceerd waarmee je overzichtelijk al het nieuws uit de regio Deurne bij de hand hebt en je naar DMG Radio kunt luisteren en kunt communiceren met DMG. Daarnaast wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van de radioprogrammering en de tv-afdeling.

Interviews

In de maand april zal op de nieuws-website van DMG in een reeks interviews met medewerkers van de lokale omroep een kijkje achter de schermen worden gegeven. Hiermee krijg je een goed beeld van hoeveel tijd er door de vrijwilligers wordt gestoken in het maken van alle mediaproducten en hoe belangrijk het is dat hiervoor voldoende budget is.

Middelen

Alle activiteiten van DMG komen tot stand door de vrijwillige inzet van vele enthousiaste medewerkers. De lokale omroep van Deurne krijgt weliswaar jaarlijks een wettelijk bepaald bedrag dat door het Rijk via de gemeente Deurne wordt verstrekt. Maar dat geeft DMG in vergelijking met andere lokale omroepen een vrij klein budget om alle kosten mee te dekken. Daarom zijn we ook sterk afhankelijk van reclame-inkomsten en giften van personen, bedrijven en instanties die ons graag willen steunen. Met de Clubkas Campagne is er een eenvoudige manier om hier een bijdrage aan te leveren.

Jouw stem

Met een stem op DMG kan de omroep een nog beter product leveren en de organisatie verder ontwikkelen. Dus als je DMG ook een warm hart toedraagt, stem dan op DMG tijdens de Clubkas Campagne. En vraag ook vrienden, familie en collega’s aan om op DMG te stemmen! Als je lid bent van Rabobank Peelland Zuid ontvang je deze maand een code waarmee je kunt stemmen. Je kunt jouw stem op DMG uitbrengen van 4 t/m 30 april via deze link: https://www.clubkascampagne.nl

 

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen