28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- St. JozefparochieStickeractie gestart; voetbalplaatjes sparen van lokale SJVV-helden

Stickeractie gestart; voetbalplaatjes sparen van lokale SJVV-helden

Als echte voetbalhelden zijn de spelers en vrijwilligers van SJVV in Deurne begin oktober professioneel op de foto gezet, voor de voetbalplaatjes die je kunt sparen. Nu zijn ook de albums klaar waarin de stickers kunnen worden verzameld.

De eerste exemplaren werden vorige week tijdens het zaalvoetballen uitgereikt aan de jongste leden van de voetbalvereniging door onder andere Gerard Bouwmans van clubsponsor Plus Bouwmans.

Jubileumjaar
“Het is een prachtig naslagwerk geworden voor iedereen die bij SJVV actief is en tevens een terugblik op het onvergetelijke jubileumjaar”, vertelt voorzitter Hans van Oosterhout. Alle spelende leden zijn terug te vinden in het voetbalverzamelalbum, individueel en als team. De actie is opgezet in het kader van het 75-jarig bestaan van de Deurnese voetbalclub.

Vanaf vorige week kunnen de stickers worden gespaard en zijn ze verkrijgbaar bij Plus Bouwmans in de Sint Jozefparochie. Bij besteding van elke 15 euro aan boodschappen krijg je een pakje met zeven stickers, die in het album kunnen worden verzameld. De actie loopt tot en met eind januari.

Foto: SJVV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen