12.8 C
Deurne
dinsdag 24 mei 2022
Home- DeurneStrijd om mooiste Oranjeversiering losgebarsten in regio Deurne

Strijd om mooiste Oranjeversiering losgebarsten in regio Deurne

De EK-actie van DMG ‘Het Oranjegevoel van Deurne’ waarbij mensen foto’s in kunnen zenden van hun in Oranjesfeer versierde huis of straat levert al flink wat inzendingen op. Onder alle inzenders wordt elke week een Oranje-cap verloot in het DMG-radioprogramma Middagmaatjes. De maker van de winnende foto van deze week is Jeanne van den Broek uit de Ywan de Molstraat in Deurne.

Jeanne die een echte voetbalfan is, had haar huis uitgedost met verschillende versieringen waaronder een Oranjevlag en Oranjeshirts: “We hebben er negen jaar op moeten wachten dus ik kijk zeker elke wedstrijd van Nederland van het EK maar ook het WK en wat betreft gewoon voetbal ben ik ook fan van PSV. Echt wel een voetbalfan dus”, vertelt Jeanne van de Broek enthousiast. Als extra prijs kreeg ze er ook nog een Oranje-polo bij.

Collage
Naast de foto van Jeanne kwamen er deze week meer inzendingen binnen die allemaal nog kans maken op een Oranje-cap. Van H. Wennekers een beeld van de appartementen Calaine boven basisschool D’n Bogerd in Oranjesfeer. Rachel Timmers maakte zelfs een collage van een aantal foto’s van de Wilgenhof en Patricia Vlemmix, ook uit de Wilgenhof stuurde een feestelijke Oranjefoto met de mededeling: “Aangezien we in de leukste straat wonen met de mooiste versiering, hoort die prijs gewoon in de Wilgenhof! Bijgaand bewijs daarvan :-)”

Win een Oranje-cap
Heb jij je huis of straat ook versierd in Oranjesfeer? Maak dan een leuke foto en stuur hem naar redactie@dmgdeurne.nl samen met je naam en telefoonnummer. De meest originele inzendingen worden op de site van DMG geplaatst en onder de inzenders verloten we een aantal Oranje-caps, die beschikbaar zijn gesteld door Vakgarage Spreeuwenberg. Aan het einde van het EK maken de winnaars van een Oranje-cap ook nog eens kan op een speciale hoofdprijs. De winnaars worden elke zaterdagmiddag gebeld in het DMG-radioprogramma MiddagMaatjes.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen