20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneStruinen door doolhof van alles dat met huwelijksfeest te maken heeft in...

Struinen door doolhof van alles dat met huwelijksfeest te maken heeft in Deurne

Voor ruim 1.000 bezoekers was er zondagmiddag bij Koonings The Wedding Palace in Deurne de gelegenheid om kennis te maken met alles dat komt kijken bij een huwelijksfeest. Bij de bruidsmodezaak was tijdens het evenement niet alleen het gebruikelijke aanbod in trouwjurken te zien, maar waren er ook workshops, muziekoptredens en proeverijen.

De laatste keer dat het groots opgezette evenement kon plaatsvinden was voor de coronaperiode. Nu kon eigenaresse Ramona Koonings eindelijk voor de tweede keer uitpakken met een keur aan influencers, bruidsexperts, weddingplanners en andere specialisten.

De onderneemster zegt dat er steeds meer getrouwd wordt en de toekomstige bruiden op met The Grandest Wedding Event Ever een goed beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is bij een trouwfeest.

Huwelijksnacht
Seksuoloog en psycholoog Eveline Stallaart, bekend van onder andere het tv-programma Married At First Sight, gaf een workshop waarin ze sprak over onder andere haar rol in het programma van RTL en haar beroep. Ook had ze tips voor de pasgetrouwden over wat je wel en niet moet doen tijdens de huwelijksnacht, maar ook in de jaren erna.

Verder vroeg tv-presentator Sergio Vyent van programma’s als First Dates en First Dates Hotel de aanwezigen naar hun ‘love story’, maar de bezoekers konden ook alvast even ‘proeftrouwen’ bij BABS Benny, die mensen voor een dag trouwde als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Natuurlijk ontbrak zoals op een echt huwelijksfeest ook de muziek niet; in een speciale Vipruimte draaide DJ Reflex, op een andere plek in het doolhof van trouwonderdelen was er een optreden van Acoustic Delight Music.

Modeshows
Bij Studio Tante Lien werden ter plekke kleine portretten geschilderd van de bezoekers en zoals te verwachten bij Koonings The Wedding Palace was er veel aandacht voor bruidsmode. Head of Design Alden Misolas van White One gaf een workshop en er waren diverse modeshows in verschillende stijlen, van romantisch en bohemien tot modern en met als afsluiter de ontwerpen van Ramona.

Voor de heren was er tijdens het bruidsevent ook genoeg te beleven, want met ingang van gisteren heeft Koonings ook een herenzaak met de allernieuwste trouwpakken. Bij de afdeling is ook een nieuw Italiaans restaurant geopend met de naam Roberts Trattoria, vernoemd naar het zoontje van de eigenaresse.

Viktor & Rolf
Een aantal van de bezoekers ging niet met lege handen naar huis. Eén van de aanwezige won een sluier van Viktor & Rolf door het raden van het aantal parels die erop zaten. Verder konden er vier bruidsjurken worden gewonnen met het draaien aan het speciale ‘bruids-rad van fortuin’. Na afloop van The Grandest Wedding Event Ever traden Ramonas zus Natasja en haar partner Edwin op. Buiten op het balkon zongen zij de bezoekers toe en als afsluiter werd een vuurwerkshow gegeven boven het pand van Koonings.

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen