19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneSV Deurne bij winst op Venray periodekampioen

SV Deurne bij winst op Venray periodekampioen

SV Deurne kan zondag in de thuiswedstrijd tegen SV Venray de derde periodetitel binnenslepen en daarmee aan het einde van dit seizoen meestrijden om een plek in de Hoofdklasse. 

Na enkele jaren van droogte kan Deurne zondag weer eens een officiële prijs pakken. De laatste gewonnen prijs dateert alweer uit het jaar 2013. Toen werd de districtsbeker gewonnen na een zinderende finale tegen Volkel. Het team van Jurgen Elbers staat op dit moment bovenaan in de derde periode met negentien punten uit zeven wedstrijden. Bij winst op SV Venray kunnen de blauw-witten niet meer ingehaald worden door concurrenten en is de periodetitel binnen. Bij een gelijkspel is het afhankelijk van de resultaten van Chèvremont en Geldrop. Chèvremont ontvangt thuis ZSV en Geldrop gaat op bezoek bij EHC/Heuts.


Lees ook: Deurne pakt volle buit in Heeze en heeft periodetitel voor het grijpen


In 2013 pakte SV Deurne de laatste prijs uit haar clubhistorie.

Afscheid Vos en Plas
Na het duel wordt er op Sportpark de Kranenmortel ook afscheid genomen van Maarten Vos en Quincy Plas. Vos, die al sinds 2007 voetbalt bij SV Deurne, hangt na dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Plas gaat voetballen in België.

Foto: Roos Knijnenburg/SV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen