5 C
donderdag 25 april 2024
Home- DeurneSV Deurne boekt eerste competitiezege in Weert

SV Deurne boekt eerste competitiezege in Weert

SV Deurne heeft haar eerste driepunter binnen in de Eerste Klasse. In Weert won de Deurnese club met 1-2 van Wilhelmina ’08.

Al vroeg in de eerste helft kwam Deurne op voorsprong. Na 11 minuten rondde Jan Kuijpers een vloeiende aanval perfect af. De thuisploeg schrok pas wakker toen Deurne vervolgens twee kansen kreeg en wat later een Deurnes doelpunt werd afgekeurd.

Nog in de eerste helft kwam de ploeg van Jurgen Elbers op een 0-2 voorsprong. Na goed voorbereidend werk van Thijs Mattheij, maakte Parfait Luwawa het doelpunt. Na rust kantelde de wedstrijd doordat Wilhelmina nieuwe mensen in het veld bracht, wat aanvallend meer power en opportunisme bracht. Zo ging na 50 minuten de bal rakelings over het doel na een omhaal en moest Mark Louwers de bal van de lijn weghalen.

Doelpunten bleven vervolgens uit en pas in blessuretijd maakte Wilhelmina ’08 de aansluitingstreffer.