9.6 C
vrijdag 19 april 2024
Home- ZeilbergZSV niet langs Susteren in eerste thuiswedstrijd

ZSV niet langs Susteren in eerste thuiswedstrijd

ZSV heeft onnodig puntverlies geleden. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen kwam het niet verder dan 2-2 tegen Susteren.

De Zeilbergers kwamen na acht minuten al op voorsprong via Ron Verlijsdonk. Een dieptepass van Wiersema zorgde ervoor dat de spits oog in oog kwam met de doelman en maakte vervolgens koelbloedig de aanval af. Vervolgens kreeg ZSV kans op kans, maar kon het in de eerste helft geen treffer meer maken.

In de tweede helft kwam Susteren na een uur spelen op gelijke hoogte. Uit een hoekschop werd de bal feilloos bij de eerste paal binnen gekopt. Ongeveer tien minuten voor tijd kreeg de ploeg van trainer Gosgens een penalty, die vervolgens door Rick Wiersema werd verzilverd en het de overwinning, net als vorige week, binnen leek te hebben.

In de 82e minuut leek de ploeg uit Limburg nog een punt binnen te slepen, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Vlak voor tijd kregen de bezoekers ook een penalty, na een overtreding van Kevin van den Broek. Timmermans schoof bekeken binnen en bepaalde de eindstand op 2-2.