8.3 C
donderdag 25 april 2024
Home- DeurneSV Deurne buigt achterstand om in zege

SV Deurne buigt achterstand om in zege

SV Deurne heeft zondagmiddag een 0-2 achterstand omgebogen in een 3-2 overwinning. Daarmee doen de blauw-witten goede zaken in aanloop naar de Kranenmortelderby tegen ZSV, die volgende week zondag op het programma staat.

Al snel in de eerste helft kwam Deurne op achterstand. Na 15 minuten kwam Wilhelmina’08 uit Weert op voorsprong. Daarna was Deurne op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er uiteindelijk ook via Stefan van der Werf, maar zijn treffer uit een keurige aanval werd afgekeurd wegens buitenspel. Waar de ploeg van Jurgen Elbers de gelijkmaker zocht, waren het de Weertenaren die na 40 minuten verassend op 0-2 kwamen. Voor rust werd het echter nog 1-2. In blessuretijd was het Stefan van der Werf die de aansluitingstreffer maakte.

De treffer van Stefan van der Werf werd afgekeurd wegens buitenspel

Na rust ging Deurne door met aanvallen en na een uur spelen kwam het op gelijke hoogte. Uit een combinatie met Van der Steen, rondde Van der Werf keurig af. Binnen tien minuten was het zelfs 3-2; dit keer was het Harm van der Steen die Deurne op voorsprong zette.

De blauw-witten blijven na deze overwinning op de vijfde plaats staan in de competitie,  met 29 punten uit 19 wedstrijden. Volgende week speelt het de derby tegen ZSV, dat een 1-4 overwinning boekte op Sportclub Susteren.