Deurne
woensdag 17 april 2024
Home- ZeilbergZSV wint overtuigend van Susteren

ZSV wint overtuigend van Susteren

ZSV heeft sinds lange tijd weer eens een overwinning geboekt. In en tegen Susteren werd er voor het eerst sinds 26 november gewonnen.

In de eerste helft ging het redelijk gelijk op. Het spel ging lekker op en neer, maar bij beide ploegen ontbrak het aan scherpte in de aanval. Naast een boogbal van Claassen en een goede redding van ZSV-goalie Thijs, deed er zich weinig doelgevaar voor. Voor rust kwamen de Zeilbergers toch op voorsprong. Eerst mistte Davy Althuizen voor open doel, maar een minuut later maakte de aanvaller wel de openingstreffer voor ZSV.

Meteen na rust werd de voorsprong verdubbeld. Maarten Kuunders schoot, nadat Althuizen de bal goed breed legde, de bal bekeken binnen. Na een uur spelen kwam het team van Bas Gösgens zelfs op 0-3. Maarten Kuunders maakte zijn tweede van de middag, nadat hij zijn tegenstander omspeelde. Een slippertje van linksback Van der Vrande betekende de 1-3 in de wedstrijd. Diep in blessuretijd maakte Thijs Meulendijks nog de 1-4 voor ZSV.

ZSV pakt hiermee zeer belangrijke punten en klimt naar de negende plek. Volgende week speelt het eerst een inhaalwedstrijd tegen Wilhelmina ’08, daarna staat de derby in eigen huis tegen SV Deurne op het programma.