11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneSV Deurne stap dichter bij deelname KNVB-beker

SV Deurne stap dichter bij deelname KNVB-beker

SV Deurne en Gemert gaan onderling uitmaken wie van de twee ploegen volgend seizoen mag deelnemen aan de KNVB-beker. Beide teams wonnen donderdagavond in de achtste finales van de districtsbeker.

De wedstrijd in Nistelrode was amper 1 minuut oud toen Mark Kuijpers op de rand van de zestien ongelukkig een bal tegen zijn hand zag stuiten. De vrije trap werd onberispelijk in de kruising geschoten 1-0.

Behoudens een harde voorzet van Parfait Luwawa , waar niemand tegenaan wist te lopen, kwam Deurne niet. Totdat in de 37e minuut Job Steeghs met een schitterende crosspass Ruhendry Martina op links de diepte instuurde, die op zijn beurt een perfecte voorzet afleverde, waar Harm van der Steen wel raad mee wist en fraai raak kopte 1-1.

In de 2e helft begon Deurne sterk met in de 47e minuut een kopbal van Harm net over het doel, weer na goed voorbereidend werk van Ruhendry over links. Kort daarna werd een vrije trap vanaf rechts ingebracht en door Yuri verlengd, die de bal met wat geluk opnieuw voor zijn voeten kreeg om deze met een diagonale schuiver in de verre hoek te werken 1-2.

In de kwartfinales mag SV Deurne het op donderdag 5 april opnemen in en tegen Gemert, waarbij de inzet, behalve een plaats in de halve finales, ook deelname is aan de KNVB-beker van volgend seizoen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen