10.1 C
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneSV Deurne verliest koppositie na nederlaag tegen SC Susteren (3-0)

SV Deurne verliest koppositie na nederlaag tegen SC Susteren (3-0)

De wedstrijd die eigenlijk stond gepland voor zondag 6 februari maar toen werd afgelast, werd donderdagavond alsnog gespeeld op Limburgse bodem en dat liep niet goed af voor de ploeg van SV Deurne. Ze verloren met 3-0 van Susteren en raken daarmee de koppositie in de eerste klasse D kwijt aan SV Venray.

Het team van trainer Frank Teeuwen kwam na 41 minuten achter te staan met 1-0. Tot en met de rust wisten de blauwwitten de schade te beperken maar meteen na de pauze kwam het tweede doelpunt voor SC Susteren. Nog net in de 89ste minuut wist Susteren voor de derde keer het doel van Deurne te vinden en werd de eindstand 3-0.

Komende zondag neemt de ploeg van Teeuwen het op tegen ZSV en wordt er weer een onvervalste Kranenmortel Derby gespeeld.