8.3 C
donderdag 25 april 2024
Home- DeurneSV Deurne wint van SSS’18 (2-0); Chèvremont te sterk voor ZSV (2-1)

SV Deurne wint van SSS’18 (2-0); Chèvremont te sterk voor ZSV (2-1)

Een zonnige zondagmiddag op Sportpark Kranenmortel in Deurne was het toneel voor de wedstrijd van SV Deurne tegen SSS’18 uit Overloon. Na 52 minuten spelen weet spits Stefan van de Werf na schitterend voorbereidend werk van Joris van den Heuvel het eerste doelpunt te scoren.

Even later maakt de andere spits Redwan El Idrissi de tweede goal voor Deurne. Nadat hij de diepte ingestuurd wordt, puntert hij de bal binnen en maakt de 2-0. Deurne wint maar het had anders kunnen aflopen want ook de bezoekers hadden kansen om te scoren; eindstand: 2-0.

Voor ZSV begon de uitwedstrijd in Kerkrade tegen Chèvremont veelbelovend. De spelers staan nog geen kwartier op het veld als er al twee keer gescoord is. ZSV kwam in de 10e minuut op 0-1 door Davy Althuizen, maar amper twee minuten later stond het alweer 1-1. Met nog een klein kwartier te spelen, kwam Ward Veldpaus nog met een ziedend schot dichtbij de gelijkmaker maar uiteindelijk moest ZSV de 2-1 nederlaag slikken.