6.4 C
Deurne
maandag 26 februari 2024
Home- DeurneTe koop aangeboden buitendeur mét ontblote man leidt tot hilariteit in Deurne

Te koop aangeboden buitendeur mét ontblote man leidt tot hilariteit in Deurne

Een advertentie voor een te koop aangeboden buitendeur op de Facebookpagina ‘Marktplaats voor Deurne en omstreken’, heeft geleid tot grote hilariteit op social media. Op de bijgevoegde foto is niet alleen de betreffende deur te zien, maar erachter is ook een ontblote man zichtbaar, die het aangeboden artikel vasthoudt.

Medegebruikers van de Facebookgroep vragen zich onder meer af of ze bij de aankoop van de deur, de persoon op de achtergrond er gratis bij krijgen. “Is dat met of zonder die blote kerel?”, zegt Andre Peters. Misschien geen slechte deal dan, want de vraagprijs voor de gebruikte buitendeur bedraagt 30 euro.

Brievenbus
Doordat op de foto het middengedeelte met de brievenbus in de deur op gelijke hoogte uitkomt van de man zijn middel, lijkt het alsof de persoon helemaal geen kleding draagt. “Wie maakt nou zo’n foto zeg?”, vraagt Tineke Hof zich af. Henk Peeters reageert gekscherend: “Ik heb een beetje slechte ervaring met Marktplaats. Kun je misschien een foto maken met de brievenbus open?”

Voor degene die serieus geïnteresseerd is in de buitendeur; het gaat om een exemplaar in een grijze kleur van 2.01 meter hoog, 82.5 centimeter breed en de deur heeft een dikte van 4 centimeter. Over de afmetingen en andere details van de ontblote man zijn geen gegevens bekend.

Foto: Facebook Marktplaats voor Deurne en omstreken

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen