21.6 C
Deurne
dinsdag 23 juli 2024
Home- DeurneTeam De Hoogvliegers wint vernieuwde Dorpsquiz Deurne Wittut

Team De Hoogvliegers wint vernieuwde Dorpsquiz Deurne Wittut

De deelnemers hebben er lang op moeten wachten maar gisteren was het dan zover en gingen ruim dertig teams de strijd weer aan bij de vierde editie van de dorspquiz Deurne Wittut. De wedstrijd kon twee jaar lang niet doorgaan door corona maar dit jaar was er eindelijk de comeback van Deurne Wittut waarbij team De Hoogvliegers de winnaar werd.

Omdat het aantal teams dat zich had aangemeld in eerste instantie achterbleef, nam de organisatie het besluit om de opzet van het evenement aan te passen: “We hebben besloten om het middagprogramma te laten vallen. Met de start aan het begin van de avond is het voor mensen makkelijker om de deelname in te passen in hun agenda.”

Smakelijke opgave
De quiz was in drie rondes verdeeld en net als bij de eerdere edities moesten sommige teamleden erop uit voor een drietal buitenopdrachten. De organisatie had al verklapt dat daar ook een heel smakelijke opgave tussen zou zitten. Dat bleek de uitdaging te zijn om een foto te maken van jezelf terwijl je een hamburger eet.

Ballonnen
In de met blauwe en gele ballonnen versierde zaal in het Cultuurcentrum in Deurne werd rond middernacht bekend gemaakt dat team De Hoogvliegers eerste was geworden. Op de tweede plek eindigde team De rest zonder Janus en team Weet ik veel?! werd derde.

Goed doel
Elk team won ook een geldprijs die ze doneren aan een goed doel. De 500 euro die De Hoogvliegers wonnen, gaat naar Stichting Leergeld Deurne, team De rest zonder Janus geeft hun gewonnen 300 euro aan Stichting Kasteelruïne Deurne en team Weet ik veel?! doneert de 100 euro die zij wonnen aan De Speuldries.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen