21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneTeam van Deurne Wittut zoekt versterking voor organisatie dorpsquiz

Team van Deurne Wittut zoekt versterking voor organisatie dorpsquiz

Het team dat de dorpsquiz Deurne Wittut organiseert, is op zoek naar een aantal enthousiaste en creatieve mensen dat mee wil helpen met het opzetten van de wedstrijd.

Aan de dorpsquiz doen gemiddeld 70 teams mee die tijdens een spannende avond samen strijden om de eer, eerste te worden. De geldprijs die verbonden is aan het winnen van de quiz gaat naar een goed doel dat door de winnaars zelf kan worden bepaald.

Zo divers mogelijk
Met het samenstellen van de dorpsquiz is de organisatie ongeveer 10 maanden bezig. “Het streven is om de vragen en opdrachten zo divers mogelijk te maken zodat iedereen die deelneemt aan de quiz een actieve inbreng kan hebben. Het maken van de vragen lijkt op zich makkelijk maar we willen er steeds voor zorgen dat het antwoord niet met een simpele zoekopdracht in Google te vinden is”, legt de organisatie uit.

Buitenopdrachten
Het team dat de quiz opzet komt maandelijks bij elkaar om vragen te maken en te beoordelen. Daarnaast hebben de verschillende leden taken op organisatorisch gebied zoals het samenstellen van het quizboek, regelen van de buitenopdrachten en zorgen dat de quiz-locatie geregeld is.

Gekke vragen
“Gezien het huidige team, zou het fijn zijn als er ook mensen tussen de 20 en 50 jaar zijn die mee willen organiseren”, geeft de organisatie van Deurne Wittut aan. Ze zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om gekke of ingewikkelde vragen te verzinnen en die om te zetten in een leuke quiz. Geïnteresseerden kunnen bellen met Annelies op telefoonnummer 06-27150131.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen