13.7 C
Deurne
maandag 25 september 2023
Home- DeurneAl meer dan 1000 keer gestemd bij DMG Carnavalskrakerverkiezing

Al meer dan 1000 keer gestemd bij DMG Carnavalskrakerverkiezing

Bij de publiekspoll voor de DMG Carnavalskrakerverkiezing hebben inmiddels meer dan 1000 mensen hun stem uitgebracht. In totaal zijn er elf artiesten die met hun nummer meedingen naar de felbegeerde bokaal.

De inzendingen van de Raad van Elf en Ik, zij en hij gaan nog steeds nek aan nek maar of één van die twee gaat winnen, staat nog niet vast omdat er nog kan worden gestemd tot woensdag 15 februari om 11.11 uur.

Late inzending
Donderdagavond werd er nog een late inzending aan de publiekspoll toegevoegd uit Vlierden. “Artiesten konden tot vrijdagochtend 10 februari om 11.11 uur hun liedjes inzenden dus De Vrienden van Prinses Angèle waren nog net op tijd met hun nummer Tadadaaa”, legt DMG-dj Ramon van Hoek uit die in de vakjury van de Carnavalskrakerverkiezing zit.

Gerard van Kol
Hij maakt samen met nog twee dj’s van DMG Radio deel uit van de groep die naast de resultaten van de publiekspoll bepaalt wie de winnaar wordt. Dit jaar zitten ook muzikant en liedjesschrijver Gerard van Kol en muziekproducent en eigenaar Dirk Joosten van Trypoul Studio’s in Neerkant in de vakjury van de liedjescompetitie.

Wisselbokaal
De winnaar wordt bekendgemaakt op zaterdag 18 februari om 11.11 uur in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door. De makers van de beste Carnavalskraker van groot Deurne 2023 ontvangen dan de wisselbokaal die vanaf dit jaar voor het eerst is opgedragen aan de bedenker ervan: Mario Wijnen.

Videoclip
Naast de trofee krijgen de winnaars ook de opname van een professionele videoclip aangeboden en mogen ze hun lied net als de winnaars van de tweede en derde prijs op de Markt in Deurne laten horen. Na de bekendmaking bij DMG Radio gaan de winnaars om 12.00 uur meteen de tv-studio in om de videoclip opnemen en om 15.30 uur staan ze op het podium bij de sleuteloverdracht.

Alle informatie over de liedjescompetitie vind je op de Carnavalskrakerpagina op de website van DMG. Stemmen voor de Carnavalskrakerverkiezing kan via www.dmgdeurne.nl/stemmen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen