12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneThe Phone House vraagt faillissement aan

The Phone House vraagt faillissement aan

Winkelketen Phone House heeft faillissement aangevraagd bij de rechtbank Midden-Nederland. Dat maakt het bedrijf dinsdag bekend.

Het gaat om het hoofdkantoor in Amersfoort, zeventig eigen winkels en enkele webwinkels. De 74 franchisevestigingen van Phone House – waaronder één in Deurne – worden niet door het faillissement geraakt.

Voorlopig blijven alle winkels van Phone House open. Er zijn twee curatoren aangesteld die de mogelijkheden van een doorstart van de keten onderzoeken.

The Phone House in Deurne werd eerder deze week getroffen door een verwoestende ramkraak. Rond 5.00 uur zondagochtend kwam bij de politie een melding binnen over de kraak, waarbij een auto de zaak in was gereden. Zeker één gemaskerd persoon zou vervolgens meerdere telefoons uit de winkel hebben meegenomen.

De politie hield zondagmiddag 12 februari drie verdachten aan in Delft. De drie (23, 28 en 37 jaar), waarvan de woonplaats onbekend is, worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij de ramkraak in Deurne zondagochtend vroeg. De drie zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen