14.6 C
Deurne
maandag 20 mei 2024
Home- DeurneTheatergroep Neerkant speelt nieuwe klucht ‘Tel uit je winst’

Theatergroep Neerkant speelt nieuwe klucht ‘Tel uit je winst’

De leden van Theatergroep Neerkant spelen deze maand drie keer het toneelstuk ‘Tel uit je winst’. De klucht is gebaseerd op het verhaal ‘Funny Money’ en is vertaald door Jon van Eerd. Volgens de toneelvereniging is het een verhaal dat garant staat voor een avond ‘met een bulderende lach’. De regie is in handen van Jermaine van Haarlem.

Het stuk vertelt het verhaal van de sullige kantoorbediende Harry Vermeulen. Hij komt op een dag thuis met het verkeerde koffertje. In plaats van de drie bruine boterhammen met kaas en tomaat, zit er 2.755.000 euro in. De grote vraag is wat ze met er met de inhoud van het koffertje wordt gedaan. 

Misschien een reis naar Bali of Rio de Janeiro? Zijn vrouw Carla viert toch liever carnaval in Maastricht. Als vrienden Joost en Betty op bezoek komen èn de eigenaar van het koffertje uit de Maas wordt gevist, ontwikkelt zich ‘een hilarische en komische klucht vol met persoonsverwisselingen en onverwachte (reis)bestemmingen’.

Theatergroep Neerkant
Theatergroep Neerkant is een amateurtoneelvereniging die is opgericht in 2008 als een Jeugdtheater. In 2014 is het volwassenen toneel daarbij gekomen. Het gezelschap heeft 17 leden en brengt elk jaar in de maand mei een stuk op de planken in Gemeenschapshuis de Moost in Neerkant.

Interesse om lid te worden en om mee te gaan spelen? De groep is voortdurend op zoek naar nieuwe leden. Iedereen met humor kan meespelen, of je nu 8 of 99 jaar bent. Contact opnemen kan via de website of de Facebookpagina. Repetities vinden elke woensdagavond plaats.

‘Tel uit je winst’ wordt gespeeld op 17, 18 en 19 mei om 20.00 uur in het Gemeenschapshuis de Moost in Neerkant. Alvast een voorproefje? Bekijk dan onderstaande trailer!

Foto: Toneelgroep Neerkant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen