11.6 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneTheatervoorstelling in Deurne voor ouders en sportclubs over positief coachen van kinderen

Theatervoorstelling in Deurne voor ouders en sportclubs over positief coachen van kinderen

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je als ouder of trainer van een sportclub met je handen in het haar. In de theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ komen verschillende problemen uit de praktijk aan de orde met effectieve oplossingen door middel van positief coachen.

Het verhaal dat in de voorstelling wordt verteld, gaat over Maarten die graag wil dat zijn zoon Sander goed presteert in sport en op school. Daarom doet hij zijn uiterste best om hem zo goed mogelijk te begeleiden.

Ramp
Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn en Sander werkt nou ook niet echt goed mee. Tot overmaat van ramp overweegt zijn zoon, die in het team zit dat Sander coacht, te stoppen met sporten. Ook de relatie met zijn tweede vrouw begint scheurtje te vertonen.

Het theaterstuk is bedoeld voor ouders, trainers, coaches en bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs in de gemeente Deurne en vindt plaats op vrijdag 3 maart van 19.30 tot 20.40 uur in Cultuurcentrum Deurne. De voorstelling kan gratis worden bijgewoond. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van Positief Coachen.

Foto: Positiefcoachen.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen