12.7 C
Deurne
zondag 1 oktober 2023
Home- DeurneTim Akkerman en Jennie Lena als hoofdartiesten bij Royal Music Night in...

Tim Akkerman en Jennie Lena als hoofdartiesten bij Royal Music Night in Deurne

Tim Akkerman en Jenie Lena zijn dit jaar de hoofdartiesten bij The Royal Music Night 2023 op de Markt in Deurne. De twee zullen op 26 april samen optreden met de Koninklijke Harmonie Deurne, een speciaal samengesteld combo en de Vocalettes. Ook zullen er tal van lokale artiesten het podium betreden.

Akkerman werd bekend als leadzanger en gitarist van de Haagse band Di-rect. Vanaf maart 2009 is hij verder gegaan als soloartiest. Jennie Lena is onder meer bekend van The voice of Holland. Haar auditie voor het tv-programma trok zelfs internationale aandacht van de bekende blogger Perez Hilton: “Het was niet alleen de beste auditie voor The voice of Holland, het was één van de beste audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie.”

De laatste keer dat The Royal Music Night in volledige uitvoering plaatsvond, was in 2019 toen Trijntje Oosterhuis en Frans Duijts als hoofdartiesten optraden. Door corona kon het evenement een aantal keren niet doorgaan. In juni vorig jaar bracht de Koninklijke Harmonie Deurne in het kader van Deurne 1300 wel een openluchtoptreden op de Markt met Esther Pierweijer en Oleg Lysensko en lokale talenten als Annelie Brinkhof en Joost Manders.

Foto: Tim Akkerman (In Prent) / Facebook Jennie Lena

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen