20.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneTim van der Weerden presentator nieuwe DMG lunchshow

Tim van der Weerden presentator nieuwe DMG lunchshow

Tim van der Weerden wordt de presentator van de nieuwe DMG lunchshow. Hij volgt Ronald de Cortie op, die zes jaar de lunchshow heeft gepresenteerd.

LunchTim
Vanaf 1 september hoor je Tim elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op DMG radio met LunchTim. Ook blijft hij op vrijdagavond te horen met opTIMaal van 19.00 tot 21.00 uur. Tim kijkt uit naar zijn lunchshow: “Dit was een kans die ik niet kon laten liggen. Voor mij is dit een mooie stap op het juiste moment. Ik heb er zin in!” In LunchTim praat Tim je bij over de nieuwste trends in sport, mode en lifestyle, maak je kans op leuke prijzen en krijg je inspiratie voor in de keuken!


Nieuwe programmering

Tim is op 11 augustus voor het laatst samen met Robin Senders te horen in MiddagMaatjes van 14.00 tot 16.00 uur. Op dat tijdslot wordt Tim opgevolgd door Jan Peters, die overstapt van Siris. Ronald de Cortie keert vanaf 3 september terug op een andere plek in de programmering. Vanaf dan is hij elke maandag en dinsdag te horen van 22.00 tot 23.00 uur met Ronald Late Night.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen