11.6 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneToch een beetje het kermisgevoel met speciale uitzending DMG Radio

Toch een beetje het kermisgevoel met speciale uitzending DMG Radio

Dit jaar wordt het tweede jaar op een rij dat de kermis in Deurne niet door kan gaan vanwege de coronamaatregelen. Een enorme domper voor de kermisliefhebber maar ook vooral voor de kermisexploitanten. Daarom brengt DMG Radio net als vorig jaar de kermissfeer bij je thuis met Kermis Radio.

Niels van Vroonhoven van de kermisorganisatie vertelt: “Het is een zware tijd voor de kermisondernemers. Vrijwel al hun werk ligt stil, inkomsten zijn minimaal en ze missen het contact met de kermisbezoekers. In elk geval mooi om te zien dat DMG op de radio meewerkt om de kermissfeer levend te houden in Deurne.”

Win een Kermis Passe-partout
Zaterdag 5 juni brengen de dj’s van DMG van 9.00 tot 20.00 uur een speciale uitzending onder de naam Kermis Radio waarin naast de typische kermismuziek ook interviews zijn te horen met de exploitanten van verschillende kermisattracties en de kermisorganisatie. Daarnaast kunnen luisteraars de hele dag meespelen met de Kermis Kwis waarmee je een Kermis Passe-partout kunt winnen voor de kermis van volgend jaar. “Je kunt met die waardebon volgend jaar gratis terecht in verschillende attracties, kramen en wordt voorzien van een aantal kermislekkernijen.”

Kermisgevoel
DMG-presentator Ramon van Hoek heeft zin in de speciale uitzending: “Vorig jaar was het ook een enorm succes. Luisteraars missen het kermisgevoel heel duidelijk en daarom werden er vorig jaar ook in grote getale de echte kermis-hits aangevraagd. Van muziek van The Sweet tot Living on video van Pakito. Echt allemaal muziek waarbij je je waant midden op de kermis in Deurne.”

Kermis Radio is zaterdag 5 juni van 9.00 tot 20.00 uur te beluisteren op DMG Radio in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen