17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneToekomst agrarische sector centraal bij Ondernemerscafé Deurne

Toekomst agrarische sector centraal bij Ondernemerscafé Deurne

Er is heel veel aan de hand in de agrarische sector. Van opkoop- en saneringsregelingen tot nieuwe stalsystemen en vragen over toekomstperspectieven. Bij Ondernemerscafé Deurne wordt op dinsdag 21 november met twee gasten besproken hoe zij zich hebben aangepast in de snel veranderende agrarische wereld.

Voormalig nertsenhouder Ruud Kuijpers vertelt over hoe hij in 2019 de overstap maakte naar een andere branche en nu trotse eigenaar is van een bedrijf dat is gespecialiseerd in sierteelt. De tweede gast is Mark Swinkels. Ook hij is voormalig nertsenhouder en inmiddels eigenaar van het bedrijf Sesampoort.

Keuzes
De twee ondernemers moesten veel keuzes maken vanwege de gedwongen staking van de nertsenhouderij. In deze editie van het ondernemerscafé wordt gesproken over welke vervolgstappen Kuijpers en Swinkels hebben genomen na het stoppen met het houden van nertsen. Ook vertellen de twee ondernemers over hoe zij er achter zijn gekomen wat ze in de toekomst wilden gaan doen. Zaken die komende jaren wellicht bij meerdere ondernemers gaan spelen, zeker in de agrarische sector.

Deze editie van Ondernemerscafé Deurne vindt plaats op dinsdag 21 november in Café De Brouwer aan de Markt in Deurne en duurt van 21.00 uur tot 22.00 uur. De zaal is open vanaf 20.30 uur en de entree is gratis.

Foto: archief DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen