5.8 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneTrainer Frank Teeuwen ook volgende seizoenen aan het roer bij SV Deurne

Trainer Frank Teeuwen ook volgende seizoenen aan het roer bij SV Deurne

Trainer Frank Teeuwen (31) van SV Deurne blijft komende seizoenen bij de Deurnese club. Hij heeft een contract gekregen voor onbepaalde tijd, net als assistent-trainer Wim Verbeek (36).

Het is uitzonderlijk dat een voetbalvereniging met zijn hoofdtrainer een contract voor onbepaalde tijd sluit. Bestuurslid Technische Zaken van SV Deurne, Alain van den Besselaar legt uit: “Met dit nieuwe contract spreken wij als vereniging ons vertrouwen uit in de hoofdtrainer en zijn assistent en kiezen we nadrukkelijk voor continuïteit en stabiliteit.”

Frank Teeuwen is ook erg tevreden: “Het zijn bijzondere tijden, maar ondanks alle beperkingen is er achter de schermen erg veel werk verzet om met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien. Daarbij sluit de ambitie van de club en mij als trainer goed op elkaar aan. Ik vind het daarbij ook heel prettig om deze klus samen met Wim te klaren. En niet alleen met Wim, want ook de rest van de staf gaat komend seizoen door.”

Assistent-trainer Wim Verbeek, die zelf vijftien seizoenen – waarvan twaalf als aanvoerder – bij SV Deurne diende, zal vooral veel ervaring meebrengen. Verbeek vertelt: “Ik ben door Frank benaderd om samen met hem het eerste onder onze hoede te nemen. Voor mij is het tevens een uitgelezen mogelijkheid om te kijken of ik me verder wil gaan ontwikkelen in het trainersvak.”

Of er dit seizoen nog in de reguliere competitie gevoetbald gaat worden is de vraag. Mocht dit niet het geval zijn, dan is er een kans dat er een regionale competitie wordt gehouden. Deze zou dan uiterlijk begin mei beginnen. Frank Teeuwen: “Om de spelers daarvoor weer wedstrijdfit te krijgen, zullen we minimaal een maand volop moeten kunnen trainen. Hoewel de regels zijn versoepeld waardoor de spelers onder de 27 jaar samen kunnen trainen, hebben we ook nog een aantal spelers die ouder zijn dan 27. Deze moeten in groepjes van vier apart van de grote groep trainen. Toch zijn we al bij al heel erg blij dat wij weer iets kunnen doen op het veld.”

Foto: SV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen