13.3 C
Deurne
donderdag 22 februari 2024
Home- LiesselTrainer John Elbers maakt overstap van SPV Vlierden naar RKSV Liessel

Trainer John Elbers maakt overstap van SPV Vlierden naar RKSV Liessel

John Elbers wordt de nieuwe hoofdtrainer RKSV Liessel. Hij maakt de overstap van SPV Vlierden naar de Liesselse club, waar hij vanaf komend seizoen de selectiespelers zal leiden.

“Met de aanstelling van John is RKSV Liessel ervan overtuigd een goede match te hebben gevonden. In deze samenstelling willen we met elkaar gaan bouwen aan een hechte selectie die voor én met elkaar wil presteren. Wij kijken uit naar een mooie succesvolle samenwerking”, zegt het bestuur van RKSV Liessel.

Vlierden
Vorige maand maakte Elbers bekend dat hij en voetbalvereniging SPV Vlierden in goed overleg hebben besloten hun samenwerking na dit seizoen te beëindigen. De trainer had bij de Vlierdense club drie seizoenen lang de technische leiding over de selectie-elftallen.

Elbers is geen onbekende binnen het amateurvoetbal in de regio. Zo is hij meerdere jaren succesvol geweest bij ZSV in de Zeilberg. Daar behaalde hij twee keer een kampioenschap en kreeg hij het voor elkaar om van de vierde klasse naar de tweede klasse te klimmen.

‘Beste trainer 2014’
Verder is hij trainer geweest bij onder andere SSE, MVC’19, Mariahout en Bavos, waar hij de titel ‘Beste trainer 2014 amateurvoetbal regio Helmond’ behaalde. Sinds 2021 is hij trainer bij SPV in Vlierden, waarmee hij de finale van de nacompetitie wist te bereiken.

Lees ook: SPV Vlierden en trainer John Elbers gaan in goed overleg uit elkaar

Foto: RKSV Liessel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen