14.3 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneTribute band Crazy Little Things brengt muziek van Queen tot leven in...

Tribute band Crazy Little Things brengt muziek van Queen tot leven in Cultuurcentrum Deurne

De tribute band Crazy Little Things brengt zaterdag 8 april de muziek van Queen weer tot leven in Cultuurcentrum Deurne. De band die de dag ervoor ook op Paaspop in Schijndel staat, zal in Deurne hun vertolking laten horen van de songs van één van de grootste popbands uit de muziekhistorie.

Crazy Little Things is het geesteskind van drummer en muziekjournalist Jean-Paul Heck en zanger Marijn Geluk. Beiden zijn enorme Queen-fans en Heck heeft de Queen gitarist Sir Brian May en drummer Roger Taylor ook meerdere malen geïnterviewd. Samen met een aantal leden van andere bands en tribute bands uit voornamelijk Noord-Brabant, gingen ze aan de slag met Crazy Little Things.

Bohemian Rhapsody
Door de tour van Queen-leden Sir Brian May en Roger Taylor met zanger Adam Lambert én het succes van de film Bohemian Rhapsody was de oprichting van Crazy Little Things perfect getimed en een grote hit. De afgelopen jaren speelden ze al op verschillende festivals en bij poppodia. Ook dit jaar hebben ze een behoorlijk aantal concerten achter de rug en nóg meer op de planning staan. Daarnaast heeft Crazy Little Things in 2019 ook gespeeld op de internationale Queen Convention in Engeland.

Rudy Bax
Als voorprogramma van het optreden in Deurne, speelt de Eindhovense zanger en gitarist Rudy Bax. Hij zal een combinatie van pop en andere muziekstijlen ten gehore brengen. Het concert begint zaterdag 8 april om 21.00 uur in de grote zaal van Cultuurcentrum Deurne. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Meer info en tickets vind je op de website van het CCD.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen