25.4 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- DeurneFit Partners Deurne houdt inzamelactie; 30 uur lang non-stop in beweging voor...

Fit Partners Deurne houdt inzamelactie; 30 uur lang non-stop in beweging voor Giro Di Kika

De medewerkers van FIT Partners Deurne houden in het weekend van 1 en 2 april een inzamelingsactie waarbij ze 30 uur lang op de fiets geld bij elkaar gaan trappen voor de Giro Di Kika. Daarnaast vindt er ook een workout-marathon plaats waarbij mensen 24 uur onafgebroken in beweging zijn. De sponsoractie is een aanloop naar een groter fietsevenement in juni, in en rondom de Dolemieten, waar in vijf dagen tijd zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor Stichting Kinderen Kankervrij.

“FIT Partners wil familie en vrienden die in juni deze uitdaging aangaan met een mooi bedrag op pad sturen. We proberen zoveel mogelijk kilometers bij elkaar te trappen”, vertelt Lindy Bennenbroek van FIT Partners enthousiast.

Fietsevenement
Zaterdag 1 april wordt om 08.00 uur gestart met het fietsevenement. Daarna starten er elk uur drie personen die telkens het estafettestokje doorgeven. Dit wordt herhaald tot zondag 2 april om 14.00 uur. “Het is de bedoeling dat we genoeg teams van drie personen hebben zodat er geen gaten vallen en er gezamenlijk non-stop 30 uur wordt gefietst”, legt Bennenbroek uit.

‘Gewoon lekker bewegen’
Naast de fietsactie is er een work-out marathon van zaterdag 1 april 12.00 uur tot zondag 2 april 12.00 uur. Ook hiervoor start elk uur een nieuwe groep van minimaal 3 personen. “Hier kan echt iedereen aan meedoen, van jong tot oud. Het zijn laagdrempelige bewegingsoefeningen dus of je nou goed getraind bent of juist een beginner, met deze actie kan iedereen een steentje bijdragen door gewoon lekker te bewegen. De deelnamekosten van 15 euro per fietsronde of work-out komen volledig ten goede aan de Giro Di Kika”, zegt Bennenbroek van FIT Partners.

Aanmoedigen
Naast de sportieve activiteiten vindt er een loting plaats met verschillende prijzen. Verder is er entertainment voor kinderen en op zaterdagavond vindt een feestavond plaats voor alle deelnemers. Zondagmiddag om 16.00 uur wordt het eindbedrag bekendgemaakt dat is ingezameld met de actie. Het publiek dat komt kijken en aanmoedigen, kan ook meehelpen met de inzamelactie door middel van het kopen van een drankje of versnapering waarvan de opbrengsten ook een bijdrage leveren aan het goede doel.

Aanmelden
Het fietsevenement start zaterdag 1 april om 08.00 uur en de workout-marathon om 12.00 uur bij FIT Partners aan de Doctor Huub van Doorneweg 8 in Deurne. Leden van FIT Partners kunnen zich inschrijven op het intekenbord in het trainingscentrum. Niet-leden kunnen email sturen naar support@fit-partners.nl om te informeren naar beschikbare plaatsen.

Foto: FIT Partners Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen