7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneTurnsters KDO Deurne behalen gouden en bronzen medailles in Tilburg

Turnsters KDO Deurne behalen gouden en bronzen medailles in Tilburg

De turnsters van KDO Deurne hebben afgelopen weekend in Tilburg met meerdere teams deelgenomen aan hun tweede plaatsingswedstrijd. Daarbij hebben ze twee gouden en twee bronzen medailles weten te veroveren.

De beide teams in de middenbouw niveau 4 mochten zaterdag hun kunsten vertonen. Met name op brug en vloer werd er sterk geturnd. Uiteindelijk wisten Djuna, Fiene, Naomi en Sam de bronzen medaille te behalen. Fem, Femm, Jippe, Juul en Yen belandden nipt naast het podium, zij eindigden op de vierde plaats.

Daarna was de beurt aan het team bovenbouw supplement E. Ondanks dat niet iedereen op alle toestellen kon turnen, lieten Ella, Faye en Yi Mei mooie oefeningen zien. Samen met drie turnsters van De Molenwiek uit Asten mochten zij de hoogste podiumplek beklimmen en de gouden medaille in ontvangst nemen.

Zondag kwam het team middenbouw niveau 5 in actie. Met flinke verbeteringen ten opzichte van de vorige wedstrijd, en individueel goede oefeningen, wisten ook Emma, Isa, Kady, Kim, Mila en Vera een gouden medaille te behalen.

Als afsluiter van het turnweekend liet het team bovenbouw supplement F hun oefeningen zien. Demi, Lenn, Liz, Milou en Tessa hielden zich knap staande en kregen de bronzen medaille omgehangen.

Foto: KDO Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen