28.6 C
Deurne
donderdag 11 augustus 2022
Home- ZeilbergTwaalfde editie van 9Zero barst dit weekend los in Zeilberg

Twaalfde editie van 9Zero barst dit weekend los in Zeilberg

Op het festivalterrein aan de Breemortelweg in de Zeilberg barst dit weekend voor de twaalfde keer het festival 9Zero los. Met vanavond als opwarmer Cassette Classics voor het oudere publiek met optredens van Django Wagner, Corry Konings, de Queen Tribute Band Miracle en DMG-dj Ivan van Oosterhout.

Zaterdag kan het publiek van 16.00 tot 01.00 uur genieten van tientallen artiesten en dj’s verspreid over vijf area’s. Op de Mainstage treden onder meer Partysquad, Jody Bernal, Immer Hansi, Bots en Durgedraaid op. Bij het Hardstyle-gedeelte staan Noise Makerz, Insignia en Deurne Sloopservice op het podium.

Er is een area met optredens van Booty Loverzz, Fresh Coast en La Bunga. Onder de naam Dans & Grietje is er een techno-gedeelte met artiesten als Kevin Kahn, Neel en Savoi. In Feestcafé De Leeuwenkoning is er muziek van verschillende dj’s en artiesten als Tom van Leeuwen, Henkie Penkie, Tim van Loon en Zanger Rens.

9Zero begon veertien jaar geleden als een bescheiden straatfeest en is ondertussen uitgegroeid tot een echt festival waar zo’n kleine 4.000 bezoekers op af komen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen