17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneTWC de Wekkers sluit jaar af met ATB- & Graveltocht door de...

TWC de Wekkers sluit jaar af met ATB- & Graveltocht door de Peel

De leden van TWC de Wekkers uit Deurne sluiten hun jubileumjaar zondag 24 december sportief af met een ATB- & Graveltocht. Deze achttiende editie is ook meteen de laatste activiteit in het kader van het 50-jarig jubileum van de tweewielerclub.

Er worden bij de jaarlijkse tocht dit keer compleet nieuwe routes met verschillende lengtes gereden in de omgeving van Deurne, die grotendeels lopen over onverharde wegen. Ook is er voor het tweede jaar een Graveltocht in het programma opgenomen. De ATB-routes zijn 34, 53 en 62 kilometer lang. Deelnamekosten bedragen 6 euro, voor NTFU leden: 4 euro. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis meedoen.

Sevenum
De Graveltocht is 77 kilometer lang en alleen met behulp van GPX te volgen. De route is te downloaden op twcdewekkers.nl of fietssport.nl. De gravelrijders gaan via onverharde paden door Oost-Brabant richting Sevenum. De kosten voor deelname bedragen 10 euro, voor NTFU leden is dat 8 euro. Voorinschrijving is mogelijk op de website fietssport.nl.

Er wordt zondag 24 december tussen 8.30 en 10.00 uur gestart bij Sportpark Leeuwkensbroek aan de Kuilvenweg 9 in Deurne, waar een Scan en Go beschikbaar is. Pauzeplaats tijdens de ATB-tocht is bij Jong Nederland in Bakel, bij de Graveltocht wordt gepauzeerd bij Jongere Gilde Sevenum. Deelnemers kunnen hier gratis een drankje en een versnapering nuttigen. De finish voor alle deelnemers is bij Sportpark Leeuwkensbroek in Deurne, waar zij na afloop hun fiets kunnen afspuiten en zich op kunnen warmen met een glaasje glühwein.

Foto: TWC De Wekkers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen