16.1 C
Deurne
maandag 23 mei 2022
Home- DeurneTweede aflevering van Kids Flits; Joeri interviewt burgemeester van Asten

Tweede aflevering van Kids Flits; Joeri interviewt burgemeester van Asten

Deze week verschijnt de tweede aflevering van het tv-programma Kids Flits dat door en voor kinderen uit Deurne, Asten en Someren wordt gemaakt. Vorige maand werd de eerste aflevering bekeken door de ongeveer 4.000 leerlingen van alle scholen van Prodas.

Deze keer zie je in Kids Flits onder meer Joeri van basisschool de Voordeldonk in Asten, die burgemeester Anke van Extel-van Katwijk van de gemeente Asten interviewt als Very Interessant Persoon. Daarnaast zijn er weer reportages van verschillende scholen uit Deurne, Asten en Someren en geven de kinderen je handige weetjes. De uitzending kun je later deze week bekijken via DMG TV op dmgdeurne.nl.

Prodas
Het programma voor en door kinderen is een initiatief van Stichting Prodas in samenwerking met DMG in Deurne en Siris in Someren. Het doel van het project is het slaan van een nieuwe brug tussen scholen en de omgeving met thema’s als onderwijs, zorg, klimaat, corona, cultuur, erfgoed, natuur in de regio Deurne, Asten, Someren.

Enthousiast
De initiatiefnemers hopen dat meer mensen en organisaties na het zien van Kids Flits enthousiast worden en de redactie in de toekomst willen helpen bij volgende afleveringen. Dat kan zijn in de vorm van hulp bij redactionele taken op de achtergrond of het helpen bij het maken van de opnamen of juist de editing van de videobeelden. Daarnaast zijn ook organisaties of ondernemers welkom die het project willen sponsoren en met een financiële bijdrage het initiatief willen steunen.

Foto: Prodas

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen