23 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneTweede editie Gladiatoren van Deurne levert 24.000 euro op voor vier goede...

Tweede editie Gladiatoren van Deurne levert 24.000 euro op voor vier goede doelen

Bij de tweede editie van de Gladiatoren van Deurne is zaterdagavond in totaal 24.000 euro ingezameld voor vier goede doelen. Tijdens het uitverkochte Business Boxing Event bij Green Valley Estate werden cheques van 6.000 euro uitgereikt aan Leentjebuurt Speel-O-Theek, Stichting de Ossenbeemd, Stichting Ons Thuis en Stichting Grip op Schuld Deurne.

De 22 ondernemers die de ring in gingen voor de goede doelen kwamen elk met een eigen intro de zaal binnen; de ene nog spectaculairder dan de andere. Van een als bierglas verklede Luc Nelemans tot een vuurspuwende Richard Juwett.

You’ll never walk alone
Na de elf bokswedstrijden werden alle deelnemers, trainers, sponsoren, het stichtingsbestuur en afgevaardigden van de goede doelen verwelkomd in de ring voor de uitreiking van de cheques. De avond werd afgesloten met het gezamenlijk zingen van het nummer You’ll never walk alone.

Tekst gaat verder onder de fotogalerij.

Namens de boksende ondernemers bedankte deelnemer Sjef Dirks de organisatie: “We hebben zoiets nog nooit meegemaakt. We zijn bijna onbekend van elkaar hieraan begonnen en we zijn er als vrienden uitgekomen. We vinden het geweldig wat jullie gedaan hebben.”

Livestream
Het evenement werd niet alleen bekeken door de 2000 bezoekers in de hal bij Green Valley Estate, maar was ook te zien via de livestream van DMG TV. De volledige uitzending kan via onderstaande link op YouTube worden teruggekeken. Inmiddels is de video-opname van Gladiatoren van Deurne ruim 5.000 keer bekeken.

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen