15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneTweedehands kleding- en speelgoedbeurs is uitstervend fenomeen maar in Heusden nog springlevend

Tweedehands kleding- en speelgoedbeurs is uitstervend fenomeen maar in Heusden nog springlevend

Ze zijn een uitstervend fenomeen in de regio; de tweedehands kleding- en speelgoedbeurzen. Voorheen werden er in Deurne ook nog regelmatig een aantal georganiseerd maar de organisaties hebben er vrijwel allemaal de stekker uitgetrokken. Niet in Heusden, want daar wordt nog steeds twee keer per jaar een beurs gehouden zoals op zaterdag 8 oktober in het Hart van Heuze.

De vrijwilligers van de tweedehands kleding- en speelgoedbeurs gaan vol enthousiasme door met hun bijeenkomsten omdat ze zien dat er zeker nu in deze tijd van hoge kosten en lage koopkracht grote behoefte aan is.

Gestopt
“De afgelopen jaren zijn er al veel mensen vanuit Deurne naar Heusden gekomen voor de beurs. Tot een paar jaar geleden waren er in Deurne ook tweedehands kleding- en speelgoedbeurzen, echter zijn deze er allemaal mee gestopt”, geeft de organisatie aan.

Alle leeftijden
In Heusden wordt in het voorjaar en najaar een beurs gehouden waarbij tweedehands kleding en speelgoed is te vinden in alle soorten, maten en voor alle leeftijden. De beurs vindt plaats op zaterdag 8 oktober van 10.30 tot 13.30 uur in het Hart van Heuze aan de Pastoor Arnoldstraat 3 in Heusden.

Meer informatie vind je op de website van Kledingbeurs Heusden.

Foto: Kledingbeurs Heusden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen