19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneUitbater 'Café Bright Side' verweert zich tegen opgelegde sluiting

Uitbater ‘Café Bright Side’ verweert zich tegen opgelegde sluiting

Horecaondernemer Jos van den Eijnden van “café Bright Side” heeft zich in een open brief gericht aan alle fracties van de gemeente Deurne. Hij voelt zich onevenredig hard behandeld en aangepakt door de verplichte, tijdelijke  sluiting van zijn bedrijf aan de Blasiusstraat in Zeilberg.

Op de Facebookpagina van zijn horecazaak schrijft hij: “Beste raadsleden, Waarschijnlijk heeft u de berichtgeving over de sluiting van Café Bright Side in de media vernomen. Via deze weg doe ik een beroep op u als volksvertegenwoordigers. Laat ik maar direct met de deur in huis vallen: ik voel me als burger maar zeker ook als ondernemer, onevenredig hard behandeld. Onze mening is dat wij met willekeur behandeld worden door de gemeente Deurne.”

Aanleiding
Tot de sluiting door de burgemeester is vorige maand besloten door een controle op de naleving van de coronaregels; toen werd namelijk geconstateerd dat deze niet werden nageleefd. En omdat het de tweede keer in een maand tijd was, werd door de gemeente besloten dat de horecaonderneming drie weken dicht moest.

Deurne Draait Door
Van den Eijnden is morgen te gast in het programma “Deurne Draait Door”. Daarin gaat hij omstreeks 11.10 uur nader in op de door hem geschreven brief aan de fracties. Het programma is te beluisteren via de ether op de frequentie 106.2 FM, maar ook online en via de DMG app.

Foto – V.V.V.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen