8.5 C
Deurne
zondag 29 mei 2022
Home- DeurneCafé Bright Side in Zeilberg drie weken dicht voor opnieuw overtreden coronaregels

Café Bright Side in Zeilberg drie weken dicht voor opnieuw overtreden coronaregels

Handhavers van de gemeente hebben opnieuw bij café Bright Side in de Zeilberg geconstateerd dat de coronamaatregelen niet werden nageleefd. De burgemeester heeft daarom besloten om de horecaonderneming drie weken te sluiten vanaf vrijdag 27 augustus tot vrijdag 17 september.

In die periode mag niemand het pand gebruiken of betreden. Het is de tweede keer in een maand tijd dat de horecaonderneming op last van de gemeente wordt gesloten.

‘Heel vervelend’
Loco-burgemeester Marinus Biemans: “Heel vervelend om te moeten constateren dat ondanks de eerdere sluiting wederom de coronaregels niet worden nageleefd. Dit vraagt dan ook weer om consequenties in de vorm van een tijdelijke sluiting”.

Vaste zitplaats
Het café aan de Blasiusstraat heeft zich meerdere malen niet gehouden aan de geldende coronamaatregelen. Zo werd op zaterdag 21 augustus de anderhalvemetermaatregel niet gehanteerd en maakten gasten geen gebruik van een vaste zitplaats. Op 3 augustus werd het café vanwege diezelfde overtredingen ook al gesloten; toen mocht het een week lang door niemand gebruikt of betreden worden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen