21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneVanaf morgen ruim een week geen treinverkeer tussen Eindhoven en Venlo

Vanaf morgen ruim een week geen treinverkeer tussen Eindhoven en Venlo

Door werkzaamheden is er vanaf vannacht 04.00 uur tot en met woensdag 2 november om 02.00 uur geen treinverkeer mogelijk tussen Eindhoven en Venlo. Er worden in die periode op het traject snelbussen en taxi’s ingezet. Reizigers moeten rekening houden met ongeveer 30 minuten extra reistijd.

Stationsrestauratie Daily Deurne is in de periode van de werkzaamheden wel gewoon dagelijks tot 19.00 uur geopend. Ook de moestuin van Coöperatie Stationspark Deurne is in de middag geopend.

Bovenleiding
Prorail voert verschillende werkzaamheden uit waaronder sloopwerkzaamheden en het saneren van een relaishuis langs het spoor tussen de Griendtsveenseweg 54 en Parallelweg 127 in Deurne. Ook wordt er gewerkt aan de bovenleiding tussen Griendtsveenseweg 30 en Griendtsveenseweg 72 in Deurne.

Snelbussen
Passagiers die rechtstreeks van Eindhoven naar Venlo en terug reizen, wordt aangeraden om via Roermond om te rijden met de trein. Voor wie naar de tussenliggende stations als Helmond, Deurne, Horst-Sevenum en Blerick rijden er verschillende snelbussen. Tussen Deurne en Horst-Sevenum en tussen Helmond Brandevoort, Helmond ‘t Hout, Helmond en Helmond Brouwhuis worden taxi’s ingezet.

Chauffeurstekort
Vanwege een chauffeurstekort kan de gevraagde capaciteit van de inzet van de bussen niet gegarandeerd worden. De NS adviseert daarom buiten de spitstijden te reizen. Voor het meest actuele reisadvies wordt aangeraden om kort voor vertrek de de reisplanner te raadplegen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen