4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- DeurneVandaag acht uur lang de beste rockhits op DMG Radio en je...

Vandaag acht uur lang de beste rockhits op DMG Radio en je maakt kans op een bouwradio

Op DMG Radio gaven presentatoren Arno Knapen en Stefan Senders even na 11.00 uur heel toepasselijk het startsein van Rocktober met het nummer Here I go again van Whitesnake. Vandaag hoor je acht uur lang de beste rockhits allertijden op DMG Radio en je kunt een U-Box Bouwradio winnen met FM-ontvangst, DAB+ en je kunt hem ook gebruiken als Bluetooth-speaker.

Het eerste uur van Rocktober loopt al vol met verzoekjes vertelt DMG-dj Arno Knapen: “We hebben al Rock Requests binnen gekregen voor Pearl Jam, K’s Choice, The Rolling Stones, Di-rect, Bryan Adams, Foo Fighters en Bon Jovi, dus die gaan we zeker allemaal draaien.”

Win een bouwradio
Tijdens Rocktober maak je vandaag ook kans op een stoere onverwoestbare bouwradio die beschikbaar is gesteld door BPG Holten Van de Wal Hout- en Bouwmaterialen. Om mee te dingen naar die prijs moet je tijdens Rocktober goed luisteren wanneer het Bouwradio Alarm wordt gedraaid. De eerste die na het alarm reageert via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3 of als eerste belt naar 0493-745 020 dingt mee naar de prijs. Uit alle luisteraars die zich hebben gekwalificeerd, wordt tussen 18.00 en 19.00 uur een winnaar getrokken die de bouwradio wint.

In rock-stijl
Presentator Ramon van Hoek was vanmorgen al volledig in rock-stijl aanwezig in de DMG-studio inclusief geblondeerd lang haar, eye-liner en een baardje van 2 dagen zoals je kunt zien op de foto. Of zijn koptelefoon ook nog op zijn hoofd past met dit kapsel hoor je later vandaag op DMG Radio. Ramon neemt zijn deel van Rocktober op zich tussen 17.00 en 19.00 uur samen met DMG-dj Dennis Mansvelders. Samen zullen zij ook de winnaar van de bouwradio uitloten en bekend maken.

Rocktober wordt gepresenteerd door Arno Knapen en Stefan Senders (11-13 uur), Rick van de Vondevoort en Eric Senders (13-15 uur), Robin Senders en Eric Welten (15-17 uur) en Ramon van Hoek en Dennis Mansvelders (17-19 uur). DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen