20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneVeel diefstallen in de regio van uitlaten en katalysatoren

Veel diefstallen in de regio van uitlaten en katalysatoren

In Deurne werden afgelopen weekend bij een bedrijf uitlaatsystemen en katalysatoren onder acht van hun bedrijfswagens vandaan gestolen. De politie Deurne Asten Someren meldt dat er op dit moment erg veel van dit soort diefstallen plaatsvinden. De daders hebben het vooral gemunt op de nieuwe Mercedes Benz Sprinter bussen. Per diefstal bedraagt de schade ruim 4000 Euro.

Afgelopen maandag werden op de Lagedijk in Helmond drie mannen aangehouden in verband met diefstal van een uitlaatsysteem en katalysator. Een beveiliger van een bedrijf in Helmond meldde bij de politie dat hij iets verdachts zag gebeuren. De politie zag de mannen even daarna van een bedrijventerrein af komen met een voorwerp in hun handen en dit in de kofferbak van een auto leggen. Na onderzoek bleek dat er mogelijk ontvreemde goederen in de kofferbak lagen en zijn de 3 mannen hiervoor aangehouden

Mocht je iets hebben gezien dat verband houdt met deze diefstallen van katalysatoren, heb je misschien zelfs foto’s of videobeelden of bent je slachtoffer geworden van een dergelijke diefstal? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook via 0800-7000.

Foto: Facebook Politie Deurne Asten Someren

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen