4.3 C
Deurne
woensdag 7 december 2022
Home- DeurneVeel meldingen van vuurwerkoverlast in Deurne

Veel meldingen van vuurwerkoverlast in Deurne

De jaarwisseling komt dichterbij en de meldingen van overlast door vuurwerk nemen toe in de gemeente Deurne. Via social media melden veel mensen dat ze last hebben van de knallen die vaak tot laat in de nacht doorgaan. In enkele gevallen zijn zelfs ruiten van woonhuizen gesneuveld door het vuurwerk.

De politie Deurne Asten Someren is de komende dagen met verschillende agenten op straat te vinden om de overlast aan te pakken. Zij roept mensen op om via de Facebook-pagina van politie Deurne Asten Someren een melding te maken als je op dit moment last heb van vuurwerk.

Je kunt ook bellen naar 0900-8844. In het geval van een aanhouding op heterdaad en vernieling of dierenleed door vuurwerk adviseert de politie om 112 te bellen. Vuurwerk afsteken mag alleen van 31 december 18.00 uur tot 1 januari 2.00 uur. Uitzondering hierop is het vuurwerk van de categorie 1, ook bekend als het kindervuurwerk dat het hele jaar mag worden afgestoken.

De politie en gemeenten hebben een beeld van de overlastlocaties. Vuurwerkoverlast dat eerder heeft plaatsgevonden hoeft niet te worden gemeld. De politie wil vooral zoveel mogelijk actuele informatie om de overlast aan te kunnen pakken.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen