Nieuws uit de Regio

DMG Radio start 2020 met nieuwe vrijdagavondprogrammering

Het nieuwe jaar wordt bij DMG Radio ingeluid met de komst van een nieuw programma genaamd Flashback Friday. Het is vanaf 3 januari elke vrijdag te beluisteren van 19.00 tot 24.00 uur en neemt je mee terug naar de 80’s en 90’s.

De tijd dat je nog boodschappen deed in winkelcentrum de Martinet en je je favoriete muziek haalde bij de Muziekfontein of het Muziekpaleis. Op tv keek je naar series als de A-Team, Dallas, The Fresh Prince of Bel Air en Miami Vice en op je spelcomputer speelde je Super Mario of Tetris.

Nummers die je nooit meer hoort

De muziek en het gevoel van de jaren 80 en 90 herleven in het nieuwe DMG-radioprogramma Flashback Friday met bekende hits en artiesten als Madonna, Phil Collins, Michael Jackson, U2 en Bryan Adams maar ook de nummers die je nooit meer hoort op de radio maar die je meteen weer meezingt als je ze hoort. Ken je The Scatman nog? En When will I be famous van Bros? Alle leuke muziek van toen hoor je voortaan elke vrijdagavond in dit vijf uur durende programma.

Oud op nieuw

Tijdens de jaarwisseling heeft DMG Radio ook een aangepaste programmering om je helemaal in de feeststemming te brengen. Op dinsdag 31 december luidt Ronald de Cortie van 22.00 tot 23.00 uur het jaar uit met een speciale editie van Ronald Late Night waarna het feest tijdens oud op nieuw doorgaat op DMG Radio met de hele nacht de grootste party-hits nonstop in de mix met de Club Klassiekers Classic Mix van 23.00 tot 06.00 uur.

DMG Radio is te beluisteren via 106.2 FM, Ziggo 94.4, TuneIn en met de DMG-App.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.