17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneVeel wegwerkzaamheden deze maand op verschillende plaatsen in gemeente Deurne

Veel wegwerkzaamheden deze maand op verschillende plaatsen in gemeente Deurne

Op verschillende plaatsen in de gemeente Deurne worden in de periode tot en met 31 mei wegwerkzaamheden uitgevoerd. Aan de Klein Bruggen, Groot Bruggen en de Hoefweg vindt asfaltonderhoud plaats en op de kruising Haageind-Langstraat/Vliersingel zijn er werkzaamheden in het kader van de reconstructie van de N270.

Aan de Klein Bruggen wordt aan de weg gewerkt van maandag 20 mei tot en met vrijdag 24 mei. Hier wordt gestart met het frezen van de asfaltlagen, waarna nieuwe asfaltverharding wordt aangebracht. Ook worden aansluitend de bermen afgewerkt. Dezelfde werkzaamheden vinden van maandag 20 mei tot en met woensdag 29 mei plaats aan de Groot Bruggen. Het asfaltonderhoud aan de Hoefweg is inmiddels gestart. Daar wordt aan de weg gewerkt tot en met vrijdag 31 mei.

Tot vrijdag 24 mei vinden er ook wegwerkzaamheden plaats voor het aanpassen van de kruising Haageind-Langstraat/Vliersingel. Als onderdeel van het project Reconstructie N270 Deurne-Limburgse grens voert Strukton ook werk uit net buiten de N270.

In verband met deze werkzaamheden is het kruispunt tijdens voor het grootste gedeelte van de werkperiode afgesloten voor verkeer. Het Haageind en Milhezerweg zijn bereikbaar via een omleiding over de Bakelseweg en Dunantweg. Fietsers kunnen via het fietspad wel langs de werkzaamheden rijden.

Bus 80 rijdt in deze periode een omleidingsroute en rijdt niet langs haltes Heiakker en Langstraat. De bushaltes op andere plekken in Deurne en aan de N270 zijn in deze periode wel in gebruik.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen