10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneVerkoopproces van bedrijven centraal bij Ondernemerscafé Deurne

Verkoopproces van bedrijven centraal bij Ondernemerscafé Deurne

Hoe verkoop ik mijn bedrijf? Deze vraag staat centraal tijdens de aankomende editie van het Ondernemerscafé Deurne op dinsdag 19 maart. De Deurnese ondernemer Hugo van Osch van Arte en Rutger de Vos van Anders Invest schuiven bij presentatoren Jan van den Heuvel en Niels Crooijmans aan om over dit thema verder te praten. 

Beide heren hebben ervaring met het vraagstuk van bedrijfsverkoop. Van Osch heeft namelijk vorig jaar zijn bedrijf Arte overgedragen aan Anders Invest, zijn dochter Froukje van Osch en zijn financieel directeur Niels van den Beucken. De Vos is partner bij Anders Invest en zij hebben het meerderheidsbelang in Arte gekocht. Om het overnametraject goed in beeld te krijgen zit ook Rutger de Vos aan tafel. 

Verkoopproces onder de loep
Tijdens het Ondernemerscafé wordt er ingezoomd op het verkoopproces en zullen verschillende aspecten hiervan belicht worden. Een ondernemer die op het punt staat om zijn bedrijf te verkopen staat namelijk aan de vooravond van een belangrijke stap. Het roept vaak ook een aantal vragen op zoals: willen en kunnen mijn kinderen het bedrijf voortzetten of moet ik het extern verkopen? En hoe gaan mijn werknemers en klanten reageren? Deze en nog vele andere vragen worden tijdens een nieuwe editie van het Ondernemerscafé besproken.

De bijeenkomst wordt gehouden in Café De Brouwer aan de Markt in Deurne. Het ondernemerscafé start dinsdag 19 maart om 21.00 uur, de zaal is open vanaf 20.30 uur. De entree is gratis. Tijdens de bijeenkomsten wordt op informele wijze van gedachten gewisseld wordt over uiteenlopende zaken die ondernemend Deurne bezighouden. Bij Ondernemerscafé Deurne is iedereen welkom, ook niet-ondernemers. Meer informatie vind je op ondernemerscafedeurne.nl.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen