18.8 C
Deurne
zondag 28 mei 2023
Home- DeurneVerschillende wegafsluitingen door werkzaamheden in Deurne

Verschillende wegafsluitingen door werkzaamheden in Deurne

Binnenkort worden er werkzaamheden uitgevoerd in de Flemingstraat in Deurne. Het gaat om de aanleg van een nieuwe riolering en de kabels en leidingen in de straat worden omgelegd. Daarna wordt de weg voorzien van nieuwe bestrating.

Tegelijkertijd wordt ook het terrein achter de voormalige huishoudschool verder ingericht. De werkzaamheden maken deel uit van de herontwikkeling op het voormalig terrein van Sancta Maria. De woningen en appartementen zijn al bewoond en het terrein is voorzien van parkeerplaatsen.

Flemingstraat en Kruisstraat
De werkzaamheden duren van 14 februari tot en met 1 mei. Hierdoor is de Flemingstraat afgesloten voor al het verkeer vanaf de Albert Schweitzerstraat tot de Kruisstraat vanaf 28 februari tot en met 22 mei. De Kruisstraat is dicht voor doorgaand verkeer ter hoogte van de Kerkstraat en Swinkelslaan vanaf 18 april tot en met 1 mei.

Paul Gabrielstraat en Gerard Bildersstraat
Op het bedrijventerrein Leemskuilen worden van 14 februari tot en met begin april een tweetal wegen opnieuw geasfalteerd. Het gaat om de Paul Gabrielstraat en Gerard Bildersstraat, die in die periode volledig afgesloten zijn.

Binderendreef
18 en 19 februari is de Binderendreef een avond en nacht afgesloten vanwege werkzaamheden door Enexis. De weg is van 18 februari om 18.00 uur tot 19 februari om 7.00 uur afgesloten vanaf de Industrieweg tot de Helmondseweg. Er worden omleidingsroutes aangegeven.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen