15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneVerschillende wegafsluitingen tijdens carnaval in gemeente Deurne

Verschillende wegafsluitingen tijdens carnaval in gemeente Deurne

In de periode van 17 tot en met 21 februari worden diverse wegen in de gemeente Deurne tijdelijk afgesloten in verband met carnavalsoptochten en andere carnavalsactiviteiten. De gemeente neemt deze maatregel voor de veiligheid van de deelnemers en de bezoekers van de optochten. De afsluitingen gelden voor alle verkeer behalve voetgangers en hulpdiensten.

De Markt in Deurne is afgesloten op zaterdag 18 februari van 13.00 tot 19.00 uur, zondag 19 februari van 12.00 tot 19.00 uur en dinsdag 21 februari van 23.00 tot 01.00 uur.

Heiakker
In verband met de optocht in de Heiakker zijn op vrijdag 17 februari de volgende wegen afgesloten van 10.00 tot 11.30 uur: de Torteltuin, De Hork, Peellandsingel, Oplegger, Batspade, Stikker, Oplegger, Peellandsingel en Krullevaar.

Walsberg
Op zaterdag 18 februari vindt in de Walsberg de optocht plaats en zijn er tussen 13.00 en 17.15 uur verschillende wegafsluitingen. De optocht vertrekt vanaf het Gerardushuis en gaat vervolgens via de Parkstraat, Trimpertstraat, Suezlaan, Groenveld, Hemelrijkseweg en Langstraat naar de ventweg bij de Milhezerweg.

Deurne
Voor de optocht in het centrum van Deurne worden op zondag 19 februari diverse wegen tijdelijk afgesloten van 12.00 tot 18.00 uur. De route van de optocht loopt via de Tramstraat, Stationsplein, Spoorlaan, Stationsstraat, de Markt, Visser, Kruisstraat, Kerkstraat, Molenlaan en Europastraat. De optocht eindigt op de splitsing Kruisstraat, Kerkstraat en Haageind.

Liessel
Ook op zondag 19 februari vindt de optocht in Liessel plaats en zijn een aantal wegen afgesloten tussen 12.00 en 17.00 uur. de optocht start in de Zandstraat en gaat via de Sint Hubertusstraat door de Hoofdstraat, waarna de optocht bij Hoofdstraat 81 wordt ontbonden.

Neerkant
Voor de optocht in Neerkant op zondag 19 februari zijn een zestal wegen die dag afgesloten van 13.30 tot 17.00 uur. De route van de Neerkantse optocht loopt via de Broekstraat, Dorpsstraat, Vinkenbroek, Uitle, Brandsmastraat en Sint Vincentiusstraat, waarna de ontbinding op het kerkplein plaatsvindt.

Vlierden
In Vlierden worden op maandag 20 februari verschillende wegen van 10.30 tot 13.00 uur afgesloten in verband met de optocht. Daar start de optocht aan de Belgerenseweg en gaat via de Brouwhuisweg, Pastoriestraat en Vlierdenseweg. De optocht wordt ontbonden ter hoogte van de Oude Torenweg.

Zeilberg
Ook op maandag 20 februari worden van 12.00 tot 17.00 uur in de Zeilberg wegen afgesloten in verband met de optocht die begint vanaf de Maassingel. Daarna loopt de route via de Hagelkruisweg, Duiker, Peelklamp, Arenbroek, Zeilbergsestraat, Paralellweg, Mariastraat, Irenestraat, Beatrixstraat, Blasiusstraat weer naar de Zeilbergsestraat.

Helenaveen
In Helenaveen zijn er op dinsdag 21 februari van 13.00 tot 16.30 uur in verband met de optocht wegafsluitingen. De route van de optocht loopt via de Lagebrugweg, Oude Peelstraat, Pastoor van Haarenstraat, Pastoor Kerssemakersstraat, Pastoor Bijnenstraat, Dominee Swaluestraat, de Soemeersingel naar de Oude Peelstraat waar de optocht eindigt.

Boerenbruiloft
In Liessel zijn er vanwege de boerenbruiloft op dinsdag 21 februari van 12.00 tot 17.00 uur diverse wegen afgesloten zoals de Zandstraat, Sint Hubertusstraat, Hoofdstraat, Oude Molen en het Hofke.

De gemeente geeft aan het mogelijk is dat de wegafsluitingen iets korter of langer duren dan aangegeven.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen